امور تغذيه
اداره تغذيه با هدف تهيه و توزيع غذاي سالم و بهداشتي در جهت ارتقاي ايمني غذا و سلامتي جسمي و روحي دانشجويان عزيز انجام وظيفه مينمايد و با اين اقدامات مي كوشد از طريق ارائه غذاي مناسب و بهداشتي با رعايت ارزش غذايي و توزيع بهداشتي آن رضايت خاطر دانشجويان را فراهم نمايد . اين اداره براي بازديد دانشجويان از امكانات تهيه ، نگهداري ، پخت و توزيع مواد غذايي را بطور آزادانه فراهم نموده است .
شرح وظايف اداره تغذيه ( مديريت دانشجويي )
1- نظارت بر تهيه اقلام اصلي مواد اوليه توسط پيمانكار
2- نظارت بر خريد مواد غذايي ، كيفيت مواد غذايي ، انبار مواد غذايي ، طبخ و توزيع غذا توسط كارشناس تغذيه
3- نظارت بر بهداشت سلف سرويسها ، پرسنل و كاركنان شاغل در آشپزخانه ها توسط توسط كارشناس بهداشت محيط
4- نظارت بر نحوه صدور كارت اعتباري اتوماسيون تغذيه دانشجويان
5- رسيدگي به انتقادات و پيشنهادات دانشجويان در مورد تغذيه و اعلام به پيمانكار
6- نظر سنجي از دانشجويان ساكن خوابگاهها در مورد كيفيت غذايي جهت برنامه ريزي هرچه بهتر تعداد دانشجويان
7- تهيه و تنظيم برنامه غذايي به صورت ماهانه و درج آن در سايت دانشگاه
8- تهيه صورت وضعيت عملكرد پيمانكار طرف قرارداد به صورت ماهانه و اعلام به معاون دانشجويي فرهنگي براي پرداخت حق الزحمه ايشان برابر مفاد قرارد منعقده
9- شناسايي مطلوب دانشجويان فعال به عنوان همكار افتخاري جهت نظارت بر توزيع شام و صبحانه در خوابگاه هاي دانشجوئي و پرداخت حق الزحمه ايشان برابر دستورالعمل كار دانشجوئي.
10- پي گيري مشكلات مربوط به افزايش اعتبار و رزرو غذا به صورت اينترنتي
11- تهيه آمار پخت غذا به صورت هفتگي و ابلاغ به پيمانكار